Natura Nap

A hagyományokhoz híven idén is megrendezésre kerül november 17-én, Gyöngyösön a NATURA NAP. A családbarát egészségnapon előadások hallhatóak a testi-lelki-szellemi egészségről, mozgás órák, állapotfelmérések, vásár, termékbemutatók, kóstolókon van lehetőség részt venni. A belépés díjtalan.

A Gyöngyök Mátra Művelődési Központ 1990-től minden évben kétszer rendezi meg a NATURA NAPot, az egészséges életmód, az egészségmegőrzés jegyében. Kezdetben csak az egészséges életmódot célzó előadások voltak jelen, majd folyamatosan nőtte ki magát a rendezvény, az utóbbi években vásár is szerveződött köré. Mára már a Művelődési Központ minden egyes szegletében kínálunk valamilyen programot, az egészség témakör köré épülő előadást vagy foglalkozást az érdeklődők számára. Az aulában mindenki megtalálhatja a kedvére való terméket vagy szolgáltatást a kézműves sajtok, ékszerektől egészen a natúrkozmetikai termékekig. Az emeleten különböző masszázsokat próbálhatnak ki, három helyszínen pedig reggeltől estig váltják egymást a különböző témájú előadások.

 

A színházteremben a hagyományos kínai orvoslásról tudhatunk meg érdekességeket, a természetgyógyászat és az orvosi gyógyászat kapcsolatába kaphatunk betekintést, illetve sok hasznos információt hallhatunk az internethasználatról.

A Zalár József terem otthont ad előadásoknak a betegség, megelőzés, krízisamulancia, ételallergia, gyermekviselkedés témakörökben.

A Muharay Elemér terembe látogatók pedig megismerkedhetnek az élőflóra jelentőségével, a tantrával, illetve zumbát, alakformáló konditornát és különböző harcművészeteket is kipróbálhatnak az érdeklődők.

A tombolajegyet váltók, a tombolasorsoláson is részt vehetnek 13.00 órai kezdettel.

Várunk mindenkit sok szeretettel 9:00 és 18:00 óra között!

 

Időpont: 2018. november 17. szombat 9:00-18:00

Helyszín: Mátra Művelődési Központ - 3200 Gyöngyös, Barátok tere 3.

Dátum: 2018-11-17
Időpont: 09:00